NOEN TIPS TIL DEG SOM SØKER LÅN | FlexFinans

SAMMENSLÅ SMÅLÅN – SØK OM REFINANSIERING

Kanskje du har ulike smålån fra før av? Da kan du gjennom å søke om å sammenslå småkreditter til et større refinaniseringslån, få bedre oversikt over økonomien din. Refinansieringslån er for deg som ønsker å slå sammen dine smålån i ett! Søk opp en mer fleksibel låneløsning for å kunne få mer og bedre oversikt.

TA MED EN MEDSØKER

Vurder det å søke lån sammen med en medsøker. Bankene analyserer søkernes økonomiske situasjon og betalingsevne, så man kan noen ganger få flere muligheter og kanskje til og med bedre lånevilkår ved å søke lån sammen med en medsøker som er med på søknadsskjemaet.

En medsøker som er med på lånesøknaden kan altså være fordelaktig når man søker lån, siden det kan være vanskelig å skaffe seg lån hvis man f.eks. har lavere inntekt.

Innen man søker sammen med noen, er viktig å vudere nøye om en medsøker faktisk er den rette løsningen. I tillegg må medsøker være helt klar over at dere sammen har ansvar for hele lånet som søkes. Hvis man mottar et lånetilbud på en søknad sammen med en medsøker, da signerer både hovedsøker og medsøker låneavtalen.

Se noen andre råd her: