Qries

Små lån, også kjent som minilån, er lån som har en lavere lånesum enn vanlige forbrukslån. Disse lånene kan være en god løsning hvis du har behov for å låne mindre penger, for eksempel for å dekke en uforutsett utgift eller for å finansiere et mindre kjøp. Små lån kan også være en god mulighet for deg som har dårlig eller ingen kredittscore, siden kravene til å få et slikt lån kan være lavere enn for vanlige forbrukslån.

Det er imidlertid viktig å huske at små lån ofte har en høyere rente enn vanlige forbrukslån, så det kan lønne seg å sammenligne tilbud fra ulike långivere før du velger et lån. Et smålån er et lån med en lavere lånebeløp enn det som er vanlig for andre typer lån, som for eksempel et forbrukslån. Les mer på Wikipedia

Smålån er ofte beregnet for å dekke små, akutte utgifter, og lånebeløpet kan variere fra noen få hundre til noen tusen kroner. Smålån kan ha en kortere løpetid enn andre typer lån, og det kan være mulig å få pengene på kontoen din raskt etter at du har søkt om lånet. Renten på et smålån kan være høyere enn på andre typer lån, så det er viktig å sammenligne tilbud fra ulike långivere for å finne det beste lånet for din økonomiske situasjon.

Sammenlign lån