Qries

re:member er en anerkjent finansiell tjenesteleverandør som har dedikert seg til å tilby smarte og fleksible løsninger til enkeltpersoner og husholdninger. Med en rekke finansielle produkter og tjenester tilgjengelig, gir re:member deg verktøyene du trenger for å håndtere din økonomi på en enkel og effektiv måte.

Hva Gjør re:member Unikt?

re:member utmerker seg ved å tilby en rekke fordeler som gjør dem til et populært valg blant kunder:

1. Fleksible Kredittkort: re:member tilbyr et utvalg av kredittkort som gir deg muligheten til å tilpasse kortet etter dine behov og preferanser. Dette inkluderer cashback-kort, bonuskort og re:member Mastercard, som gir deg fordeler og belønninger når du handler.

2. Enkel Bruk: re:member sine digitale plattformer gjør det enkelt å håndtere kontoen din, overvåke transaksjoner og få tilgang til tjenester på nett og mobil. Dette gir deg full kontroll over din økonomi når det passer deg.

3. Fornuftige Lånealternativer: re:member tilbyr også forbrukslån og refinansieringstjenester med konkurransedyktige rentebetingelser. Dette gir deg muligheten til å realisere dine økonomiske mål eller konsolidere eksisterende gjeld.

4. Kundeservice i Verdenklasse: re:member har et dedikert kundeserviceteam som er klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller behov. Kundetilfredshet er deres prioritet.

Enten du trenger et kredittkort som passer til din livsstil, lån for å finansiere prosjekter, eller rett og slett ønsker å få bedre kontroll over din økonomi, kan re:member være din pålitelige følgesvenn. Med fokus på fleksibilitet, enkelhet og kundetilfredshet, er de her for å hjelpe deg med å oppnå dine økonomiske mål. re:member er mer enn bare en finansiell tjenesteleverandør; de er din partner for smarte og fornuftige økonomiske løsninger.

re:member er et finansielt merke under EnterCard Group, og det spesialiserer seg på å tilby kredittkort og finansielle tjenester til forbrukere. Her er en kort oversikt over re:members historie:

  • 2005: re:member ble etablert som et kredittkortselskap i Norge og Sverige. Selskapet har sin opprinnelse fra den norske sparebanken Sparebanken NOR og ble senere en del av DNB Bank.
  • 2007: re:member ble en del av EnterCard Group, som er et joint venture mellom DNB Bank og den internasjonale banken Barclays.
  • 2010: re:member lanserte sitt første kredittkort i Danmark, og begynte dermed sin ekspansjon utenfor Norge og Sverige.
  • 2011: EnterCard Group utvidet sitt samarbeid med Barclays og ble et heleid datterselskap av Barclays. Dette gjorde EnterCard til en ledende aktør innen kredittkort- og forbrukerfinansieringsmarkedet i Norden og Baltikum.
  • 2017: re:member lanserte en rekke nye kredittkortprodukter med ulike fordeler og belønninger, som cashback og rabatter for kortholdere.
  • I dag: re:member fortsetter å tilby kredittkort og forbrukslån i flere nordiske land. Selskapet fokuserer på å tilby kundene enkel tilgang til kreditt og finansielle tjenester med fokus på brukervennlighet og digitale løsninger.

re:member har utviklet seg til å bli en anerkjent aktør innenfor forbrukerfinansieringsmarkedet i Norden og Baltikum. Selskapet har lagt vekt på å tilby kredittkort med varierte fordeler og tjenester som gjør det enklere for kundene å håndtere sin økonomi. Med et sterkt fokus på digitalisering og brukervennlighet, har re:member vokst til å bli en pålitelig partner for kunder som søker kreditt- og finansielle løsninger.