Refinansiere forbrukslån og kredittkort

Har du flere dyre kredittkort eller forbrukslån, kan det lønne seg med refinansiering. Da samler du alle dine lån, får trolig bedre rente og bedre kontroll over økonomien. Men ikke gå i refinansierings fellen, det er lett å bruke mer penger når man får tilgang til mer frhet. Vår anbefaling er å bruke refinansiering til å samle lån og ikke til å øke lån.Refinansiering er prosessen med å låne penger til å betale ned et eksisterende lån. Målet med refinansiering er ofte å få bedre vilkår eller en lavere rente på lånet, slik at man kan spare penger på lånet over tid.

For eksempel kan en person som har et høyrentelån refinansiere dette lånet ved å låne penger til en lavere rente. På denne måten kan vedkommende spare penger på lånet over tid, siden den lavere renten gjør at man betaler mindre i renter.

 Refinansiering kan også være nyttig for å samle flere lån i ett, noe som kan gjøre det enklere å holde oversikt over lånene dine og betale dem tilbake. Det er imidlertid viktig å huske på at refinansiering ikke alltid er det beste alternativet, og det kan være lurt å snakke med en økonomisk rådgiver før du bestemmer deg for å refinansiere et lån.

 Mer infomasjon om Refinansiering og andre spørsmål finner du under Din Økonomi

 

Sammenlign lån