OM FLEXFINANS | FlexFinans

EN PLATTFORM FOR Å SAMMENLIGNE FLERE LÅNETILBUD

Tjenesten er til hjelp for deg som lånesøker, slik at du skal kunne finne frem en mer fleksibel løsning til din økonomiske situasjon. Som søker kan du også være sikker på at sammenligning av lånetilbudene online, skjer gjennom et sikkert og trygt nettsted.

De lånegiverne som samarbeider med sammenligningsplattformen, er kjente banker og finansselskaper.

Sammenligningstjenesten tilbyr en dedikert support også på nett.

ET SIKKERT SØK

Søketjenesten følger med på utviklingen av forskjellige sikkerhetsmetoder som også benyttes i plattformen.

Det som er meget viktig for oss, er at du som søker skal være sikker på at du besøker et trygt nettsted da du sammenligner tilbud om lån. Visste du at hele søknadsprosessen er en nettbasert prosess, og gjennom kun en søknad kan du selv finne flere tilbud?

NETTBASERT PROSESS

Hele søknadsprosessen skjer online, så dette er en meget effektiv søkeprosess. Vi vil gjerne kunne tilby deg som søker en fleksibel og brukervennlig søknadsprosess. Ved å sende inn bare én søknad gjennom FlexFinans.no får du muligheten til å komme i kontakt med forskjellige banker og finansselskaper. Vi ønsker at prosessen skal være brukervennlig for deg som søker lån via nettet.

UFORPLIKTENDE & KOSTNADSFRITT Å FYLLE UT SØKNAD

FlexFinans tilbyr muligheten til å fylle ut et søknadsskjema som er helt gratis. Mulige tilbud som du mottar er uforpliktende lånetilbud.