Qries

Trenger du å låne penger, kan det være lurt å sammenligne lån

Det kan være mange grunner til at man trenger å låne penger.  Før du vurderer å låne penger gjennom forbrukslån eller kredittkort, kan det være lurt å se på alternativer som å søke om rammelån øke huslånet.

Har man kontroll på økonomien kan det lønne seg å benytte kredittkort / mastercard. Disse kortene gir deg gode rabatter på bensin, reiseforsikring og utvalgte butikker. Du finner et utvalg av kredittkort her. Utfordingen med kredittkort er deres høye rente om man ikke skulle klare å betjene faktura forfall.

Skulle man få utfordinger med å betale, kan det faktisk være lurt å refinansierer dette kortet til et forbruktslån. Det er ofte billigere rente på et forbrukslån sammenlignet med Mastercard. Låne penger kan du gjøre fra banker og lånetilbydere ( agenter ) i Norge. Flere av disse lånetilbyderen sender din søknad til flere banker samtidig, som gør at du kan velge det beste tilbudet til å låne penger.

De kan være lurt å la bankene konkurrere om det beste tilbudet. Vi har samlet flere banker å lånetilbydere på denne siden, slik at du enklere kan finne hvem som passer ditt behov. Les mer om å låne penger og risko fra Norges Bank

Sammenlign lån