Qries

Kan jeg få lån med inkasso ? Mange av oss har opplevd tøffe tider med privatøkonomien, og har mottatt inkasso krav.  Når først inkasso er registrert på deg som privatperson, kan det nesten være umulig å låne ytterligere kapital for å refinansiere lånet med du har med regisrert inkasso. Har du ingen form for sikkerhet, kan du kansje søke om gjeldsordning, men det er vikig at du oppfyller alle kravene for å benytte dette. Mer informasjon om hvor du skal søke om gjeldsordning finner du her.

Har man mottatt inkasso, men har sikkerhet i bolig, finnes det muligheter for å refinansierer dette lånet gjennom flere lånetilbydere «For å benytte denne tjenenesten må du eie din egen bolig eller kunne stille sikkerhet i nærståendes bolig»

Et priseksempel for refinansiering av lån med  inkasso med sikkerhet i egen bolig eller nærstående bolig er: varierende rente fra 6,10% til 11,90%. Her eksempel vist med 6,10%. Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er satt til 8.00%, 2 mill o/25 år, blir da totalt kr 4.265.886.

Sammenligner man dette lånet med andre normale boliglån, ligger dette flere % over, men du kvitter deg med inkassokravet som låser all mulighet for nytt lån. Vår annbefaling vil være å benytte denne løsning for kortsiktig å komme seg ut av inkasso saken, og deretter søke om ny refinansiereing av bolig i bank. Kontakt banken din, og spørr om hvor lenge denne inkassosaken vil påvirke for evt inngåelse av nytt lån. les mer om lån med inkasso

Gjeldsordning er en ordning som gir deg muligheten til å betale ned gjelden din på en måte som er mer overkommelig for deg. Dette kan gjøres ved å lage en avtale med kreditorene dine om å betale ned gjelden din over en lengre periode, ofte med lavere månedlige betalinger eller en fastsatt rente. Gjeldsordningen kan også innebære at noen av gjelden din blir skrevet ned eller at du blir gitt betalingsutsettelse. Formålet med en gjeldsordning er å hjelpe deg med å komme deg ut av en situasjon der gjelden din har blitt uoverkommelig, slik at du kan komme deg videre med økonomien din.

Sammenlign lån