Dersom du har betalingsanmerkninger, kan det være vanskelig å få lån hos vanlige banker og långivere. Mange långivere vil vurdere deg som en risikabel kunde, og vil derfor ikke tilby deg lån. Det er imidlertid mulig å få lån selv med betalingsanmerkninger, men da må du sannsynligvis søke hos en långiver som spesialiserer seg på lån til personer med dårlig kreditt.

Disse långiverne vil ofte ha høyere rente og strengere vilkår enn vanlige långivere, siden de tar en større risiko ved å låne penger til deg. Du bør derfor være forberedt på å betale en høyere rente, og på å stille sikkerhet i form av bolig eller bil for å sikre lånet. Du bør også være forberedt på å dokumentere din økonomiske situasjon nøye, slik at långiveren kan vurdere om du har råd til å betale tilbake lånet.

Betalingsanmerkninger

Dersom du har betalingsanmerkninger og sliter med å få lån og kreditt, kan det være lurt å søke hjelp. Det finnes flere ulike organisasjoner og institusjoner som kan bistå deg med å få kontroll over økonomien og få fjernet betalingsanmerkningene dine. Sammenlign lån

En mulighet er å kontakte en økonomisk rådgiver eller et forbrukerråd. Disse organisasjonene tilbyr gratis rådgivning og hjelp til personer som har økonomiske problemer. De kan hjelpe deg med å lage en plan for å betale ned gjelden din, og kan gi deg råd om hvordan du kan unngå å få flere betalingsanmerkninger i fremtiden.

Du kan også kontakte Inkassogjeld.no, som er en tjeneste som hjelper deg med å få oversikt over gjelden din og finne løsninger for å betale denne ned. Inkassogjeld.no tilbyr også hjelp til å forhandle frem bedre betingelser med långivere, slik at du kan få en mer fordelaktig avtale og unngå at gjelden din havner hos inkasso. les mer om betalingsanmerkninger på Wikipedia

Sammenlign lån