Qries

Hva må til for å få et lån ? det kan variere litt fra långiver til långiver, men generelt må du oppfylle visse krav for å kunne få et lån. Dette kan inkludere at du må være over en viss alder (vanligvis mellom 18 og 25 år), at du må ha en fast inntekt og at du ikke har betalingsanmerkninger eller andre økonomiske problemer. Du må også kunne stille sikkerhet for lånet, som for eksempel en eiendom eller en annen verdigjenstand. Långiveren vil også gjøre en kredittsjekk for å vurdere om du er i stand til å betale tilbake lånet.

For å få et lån fra en bank eller et annet finansinstitusjon, må du vanligvis oppfylle visse krav. Disse kravene kan variere, avhengig av långiveren og typen lån du søker om. Generelt må du ha en god økonomisk historie og være i stand til å betale tilbake lånet i henhold til avtalen. Dette kan innebære å ha en fast inntekt og en stabil økonomisk situasjon, samt å ha en god kredittscore.

Du kan også bli bedt om å stille sikkerhet, som for eksempel eiendom eller annen form for verdipapir, som kan brukes som en garanti for lånet dersom du ikke klarer å betale det tilbake. Hva må til for å få et lån varierer mye, men du kan sammenligne ulike lånetilbydere, og se hva responsen blir. Flere sende søknader til flere banker samtidg.

Sammenlign lån