Qries

Hvis du har problemer med å betale ned gjelden din, kan det være lurt å søke hjelp. Det finnes ulike muligheter for å få hjelp med gjeld, avhengig av din økonomiske situasjon og dine behov. Du kan for eksempel søke om å få endret betalingsplanen på dine lån, slik at du kan betale mindre hver måned. Dette kan gjøres ved å kontakte långiveren din og be om å få endre betalingsplanen.

Du kan også søke om å refinansiere dine lån, slik at du kan få en lavere rente og dermed lavere månedlige avdrag. Dette kan gjøres ved å søke om et nytt lån hos en annen långiver, og bruke pengene fra det nye lånet til å betale ned dine eksisterende lån. Du kan også vurdere å søke om gjeldsordning, som er en avtale mellom deg og långiveren din om å betale ned gjelden din over en lengre periode.

Gjeldsordning kan være en god løsning hvis du har betalingsproblemer, men fortsatt har en inntekt som gjør at du kan betale ned gjelden over tid. Du kan lese mer om gjeldsordning og hvordan den fungerer på Kredittinformasjon AS sine nettsider.

Les mer om tips til hjelp med forbruksgjeld

Sammenlign lån