Qries

Ferratum er din dedikerte finansielle partner når du står overfor økonomiske utfordringer eller behov for rask tilgang til kapital. Som en anerkjent internasjonal finansiell tjenesteleverandør har Ferratum spesialisert seg på å tilby rask og fleksibel økonomisk hjelp til enkeltpersoner og bedrifter over hele verden.

Hva Gjør Ferratum Særlig?

Ferratum utmerker seg ved å tilby en rekke unike fordeler:

1. Rask Långodkjenning: Ferratum forstår viktigheten av tid når det kommer til økonomiske behov. De tilbyr raske og enkle låneløsninger som gir deg tilgang til nødvendig kapital i rekordtid.

2. Fleksibilitet: Ferratum tilbyr en rekke ulike låneprodukter som kan tilpasses dine spesifikke behov. Uansett om du trenger et forbrukslån, en mikrokreditt eller en annen finansiell støtteform, har Ferratum en løsning som passer.

3. Enkel Online Søknadsprosess: Med Ferratums brukervennlige online søknadsprosess kan du søke om lån fra komforten av ditt eget hjem. Dette sparer tid og bryderi sammenlignet med tradisjonelle banklån.

4. Sikkerhet og Pålitelighet: Ferratum har et solidt rykte for sikkerhet og datasikkerhet. De beskytter dine personlige opplysninger og håndterer dine finansielle transaksjoner med høy grad av sikkerhet.

Enten du søker øyeblikkelig finansiell hjelp eller trenger en langsiktig låneløsning, kan Ferratum være din pålitelige partner. Med fokus på raskhet, fleksibilitet og pålitelighet, er de her for å hjelpe deg med å oppnå dine økonomiske mål og realisere dine drømmer. Ferratum er mer enn bare en långiver; de er din partner for øyeblikkelige økonomiske løsninger.

Ferratum er en internasjonal finansinstitusjon som har spesialisert seg på å tilby forbrukerlån og andre finansielle tjenester. Her er en kort oversikt over Ferratums historie:

  • 2005: Ferratum ble grunnlagt i Helsinki, Finland, av Jorma Jokela og den nåværende administrerende direktøren, Jussi Mekkonen. Selskapet ble etablert med målet om å tilby små, kortsiktige forbrukslån til enkeltpersoner og husholdninger.
  • 2006: Ferratum begynte å tilby sine tjenester i Tyskland, og det markerte starten på selskapets internasjonale ekspansjon. De åpnet også sin første filial i Sverige samme år.
  • 2007: Selskapet utvidet videre til Storbritannia og Spania, og etablerte seg som en betydelig aktør innenfor mikrokredittsektoren i flere europeiske land.
  • 2010: Ferratum lanserte sitt første mobillåneprodukt, som gjorde det mulig for kunder å søke om lån og motta midler via mobiltelefonen. Dette var et innovativt trekk og reflekterte selskapets evne til å tilpasse seg teknologiske endringer.
  • 2015: Ferratum ble notert på Frankfurt-børsen, og dette markerte en viktig milepæl i selskapets utvikling. Børsnoteringen ga dem tilgang til kapital som var nødvendig for videre vekst og utvidelse.
  • 2020: Ferratum feiret sitt 15-årsjubileum og hadde utvidet sin tilstedeværelse til over 25 land over hele verden. De tilbød en rekke finansielle produkter, inkludert forbrukslån, kredittkort, innskudd og andre tjenester.

Ferratum har blitt anerkjent for sin rolle som en ledende aktør innenfor mikrofinans og forbrukslån, spesielt rettet mot kortsiktige, smålån. Selskapets suksess er delvis basert på deres bruk av teknologi for å tilby raske og enkle finansielle løsninger til kunder. Ferratum fortsetter å vokse og utvide sin tilstedeværelse i ulike markeder rundt om i verden.