Qries

Bank Norwegian er en digital bank som tilbyr forbrukslån, kredittkort og spareprodukter. De tilbyr lån med en løpetid på opptil 15 år, og du kan søke om et lån på inntil 500 000 kroner. Bank Norwegian har også et kredittkort med en kredittgrense på opptil 100 000 kroner, og med dette kortet kan du handle på nett eller i butikk og betale ned beløpet over tid. Du kan også åpne en sparekonto hos Bank Norwegian, der du kan spare penger til en fast rente. Du kan søke om et lån, kredittkort eller åpne en sparekonto gjennom Bank Norwegian på deres hjemmeside.

Bank Norwegian eies av det norske finansselskapet BN Bank. BN Bank er igjen eid av det norske investeringsselskapet Polaris Private Equity. Bank Norwegian tilbyr forbrukslån og kredittkorttjenester til kunder i Norge. De tilbyr lån med en fast rente og en fast nedbetalingsplan, noe som gjør det enkelt for kundene å planlegge og kontrollere sine lån.

For å søke om et lån eller et kredittkort fra Bank Norwegian, må kundene fylle ut en online søknad og oppgi personlig informasjon og økonomisk informasjon. Deretter vil Bank Norwegian vurdere søknaden og avgjøre om de vil tilby lånet eller kredittkortet til kunden. Hvis lånet eller kredittkortet blir godkjent, vil Bank Norwegian sende kunden en avtale som må signeres og returneres før lånet eller kredittkortet kan brukes. Sammenlign kredittkort

Hvordan søk lån

Det finnes flere måter å søke om et lån hos Bank Norwegian. En av de enkleste måtene er å besøke deres nettside og fylle ut et elektronisk søknadsskjema. Du kan også kontakte deres kundeservice for å få hjelp med å søke om lån. Det kan være lurt å ha med informasjon om din økonomiske situasjon, slik som inntekt og gjeld, når du søker om lån. Banken vil deretter vurdere din søknad og komme tilbake til deg med en avgjørelse. Bank norwegain på wikipedia .Sammenlign Bank Norwegain renter med andre tilbydere under.

Sammenlign lån