FlexFinans

Start din lånesøknad her


FYLL UT ÉN SØKNAD
FÅ FLERE LÅNETILBUD  • Lån inntil 500.000 kr til hva du vil
  • Din søknad er uforpliktende
  • Det er gratis å søke hos oss
Start din lånesøknad her

Banker og lånegiver gir deg et lånetilbud som er tilpasset deg og din situasjon. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 9,2 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 10.000 kr. - 500.000 kr.

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Flexfinans en sammenligningstjeneste for lån

Hvordan fungerer det når du søker
lån hos Flexfinans?


Har du et forbrukslån og/eller kredittkortgjeld?

Visste du at ved å samle din gjeld i et nytt lån kan du senke dine månedskostander fordi du kan bli tilbudt en lavere rente? Våre søkere opplever at i noen tilfeller kan de halvere sine månedlige kostander! Du leverer inn én søknad og bankene konkurrerer om å gi deg det beste og mest fleksible lån som er tilpasset din situasjon!

  • Velg lånebeløp og nedbetalingstid
  • Signer med BankID og få utbetalt ditt lån

Det er kostnadsfritt å levere en lånesøknad hos Flexfinans. Din søknad er uforpliktende, du står fritt til å akseptere eller avslå lånetilbudene du vil motta når du fullfører din søknad på flexfinans.no

Flexfinans er her for
deg som vil sammenligne tilbud på lån


Enten du drømmer om å pusse opp hjemme eller trenger et midlertidig lån kan vi i Flexfinans hjelpe deg med å finne et lån tilpasset dine behov.


Flexfinans er et sammenligningsnettsted som er til for å søke opp de mest passende lånetilbudene på nettet i dag. Vi samarbeider sammen med Salus Group som er en låneagent og som jobber sammen med flere banker og lånegivere for å finne akkurat det lånet med passende vilkår for deg. En søknad kan åpne opp for nye muligheter og føre til mindre stress i hverdagen på grunn av oversiktelige månedlige kostander og en mer oversiktlig økonomi skulle du velge å refinansiere smågjeld og/eller dyr kredittkortgjeld. Send en uforpliktende søknad i dag. Det er gratis og uforpliktende å søke hos oss.